Selecteer een pagina

Over ons

Over ons

Bouwbedrijf Bijkerk is een middelgroot bouwbedrijf uit Sliedrecht. Het bedrijf timmert letterlijk al sinds 1977 aan de weg onder de naam Timmerfabriek en Aannemingsbedrijf A. Bijkerk. In de begintijd werkte het bedrijf veel voor particulieren. Al snel breidde het aantal klussen uit, de omvang ervan nam ook toe. Daarmee was de groei van Bouwbedrijf Bijkerk een feit. Een zeer divers klantenpakket is het resultaat van vele jaren vakwerk.

Bijkerk is verder gegroeid en 8 februari 2019 onderdeel geworden van de Welstand Groep uit Alblasserdam. Bijkerk heeft drie pijlers: woningbouw, verbouw(renovatie) en utiliteitsbouw.  Wat echter sinds 1977 niet veranderd is: de relatie met onze opdrachtgevers. We werken met korte lijnen, een open relatie en persoonlijk contact.

Visie

Bouwen betekent beginnen met kwaliteit en eindigen met kwaliteit. Net even die ene stap extra doen. Onze eerste vraag na het opleveren van een project is dan ook: Bent u, onze klant, tevreden? Daar doen we het voor, een tevreden klant is onze beste reclame.

Ieder bouwproces heeft unieke kenmerken. Niet iedere klant heeft dezelfde wensen. Gelukkig niet!  Zo‘n bouwproces doen we niet altijd alleen. We werken hierin samen met deskundige en betrouwbare partners. In hun werkwijze lijken ze op de onze. Alleen daardoor kunnen we leveren wat we willen: kwaliteit voor een marktconforme prijs.